Trafikkinformasjon Fv 210

Det graves i Kongsvinger om dagen, noe som påvirker framkommeligheten til oss. Her kommer litt informasjon:
Det skal foretas flere utbedringer av Fv 210 i Kongsvinger utover høsten. Dette påvirker framkommeligheten for tyngre kjøretøy som skal opp til oss.

Mandag 12/8 ble Fv 210 i Kongsvinger stengt i begge retninger. Ifølge artikkel i Glåmdalen 1/8 kan ikke Statens vegvesen si når veien åpnes igjen, men de håper å kunne åpne igjen til skolestart. Pr. i dag 15/8 er veien fortsatt stengt. I denne perioden må tunge kjøretøy kjøre RV 2 på østsiden av Glomma til Brandval og så kjøre sydover FV 210 for å komme til oss.

Etter hvert, når veien åpnes igjen, vil det pågå ulike oppgraderinger hvor det er begrenset framkommelighet eller omkjøring, men veien skal ikke stenges. Det vil være mulig for tyngre kjøretøy å passere. Arbeidene skal pågå hele høsten fram til snøen faller.

For de det er praktisk for vil vi nok anbefale å kjøre RV 2 om Brandval.