fbpx

Nutrifiber såfrø

Høstens nyhet!

Vi har fått flere spørsmål rundt Nutrifiberenga som Erlend har testet ut, og som vi har postet bilder fra i våre Sosiale medier. Vi kan endelig stolt fortelle at vi nå er norsk importør for dette produktet fra Barenbrug.

Vi arbeider med en egen side for dette produktet, slik vi også har for våre andre produkter. Mens denne er under arbeid ønsker vi og svare på de mest stilte spørsmålene vi har fått rundt produktet:

Hva er Nutrifiber? Nutrifiber er en mykbladet stransvingel utviklet av Barenbrug. Nutrifiber teknologien kombinerer mineraleffektivitet, høy proteinproduksjon, lettfordøyelige fiberrike cellevegger og et kraftig rotsystem ( rotsystemet kan bli på mer enn 100 cm sammenlignet med 25 cm for flerårig raigras). 

Hvor mange slåtter kan man få på denne? Vi har fått 4 slåtter på denne i år 

Når bør denne sås? Mai – august

Hva er anbefalt såmengde per dekar? 5-6 kg

Hvor lenge kan denne stå før det må sås på nytt? Med riktig stell av enga kan fôrkvaliteten opprettholdes i flere år. Barenbrug sier selv at enga kan stå i 10 år. 

Hvor kan vi kjøpe dette produktet? Vi er eneste norsk importør av produktet. Ved flere spørsmål rundt produktet, eller hvis du ønsker å bestille kan dere ta kontakt med oss her, eller ved direkte kontakt til Ole Sverre Larsen på tlf. 920 55 254

Gras

Sammenlikning Nutrifiber og Timotei eng 10 dager etter slott