fbpx

Mineraler gir god dyrehelse og høyere produksjon

Vi leverer mineralblandinger tilpasset en fôrrasjon med Maxammonkorn. Et komplett og balansert mineraltilskudd i fôrrasjonen er en forutsetning for god dyrehelse og høy produksjon. Våre mineralblandinger kan tilpasses både melk- og kjøttproduksjon. 
 
Mineraler i sekk, tilpasset foring med  maxammon

Mineralblandingene kommer i sekker à 25kg. Tilsettning av RumiTech medfører et redusert utslipp av metangass, og en økt fôreffektivitet på hele 10%.

Et viktig element i mineralblandingene for Maxammonkorn er tilstrekkelig med svovel, og svovel i rett form. Svovel er viktig for at nitrogenet i proteinet skal bli fullt utnyttet i vomma. Våre mineraler er tilsatt Rumitec som består av essensielle oljer fra planter, samt at det påvirker vomfloraen positivt i forhold til forutnyttelse og metanutslipp. Forsøk har vist en reduksjon i utslipp av metan på 17% pr liter produsert melk. Forsøk i kjøttproduksjon har vist 10% reduksjon i forforbuk ved samme produksjon. Se video fra et av disse forsøkene.

Grampian Beef Maxammon

Et mineral av høy kvalitet designet for å støtte høy vekst. Maksimerer ytelsen til dyr som får mat behandlet med Maxammon

Grampian Dairy Maxammon

Dette er en blanding av mineraler som er spesialtilpasset melkekyr. Bestilles ved etterspørsel. 

Mineraler i slikkebøtter

Mineralblandingene kommer i bøtter à 25 kg. 

Energyze Easy Calver

Energyze Easy Calver bør gis fra 8 uker før kalving. Designet for å fremme helse og ytelse til kua, samt å redusere forekomst av kalvingsproblemer og forbedre kalvens vitalitet.  Innholdet i bøttene sørger for økt imunforsvar, vekst og muskel utvikling hos kalven.

Super Suckler

Super Suckler bør gis fra 6 uker før kalving og inneholder mineraler for å øke blodmineraler og sporelementer som er avgjørende i produksjonstiden for å støtte en god kalving og sterk vekst. Innholdet sørger for å booste kuens helse, kalvevitaliteten samt kalvens immunforsvar. 

Summer Grazer

Mineraler for beite. En god kilde for viktige sportstoffer for å forbedre spytt produksjon og vomfunksjon for å maksimere ytelse på gress. Svært velsmakende og inneholder natrium for å øke mineralabsorpsjonen og forhindre dehydrering (spesielt på varme dager).  Inneholder også hvitløk for og holde innsektene borte. 

Bestill mineraler her

Bestill mineraler her- så kontakter vi deg for å avtale mengde og type! 

Mineraler
slikkebøtter